Алармирахме за тежката ситуация на нашите протести, защото цените на горивата

...
Алармирахме за тежката ситуация на нашите протести, защото цените на горивата
Коментари Харесай

Конфедерацията на автобусните превозвачи: Имаме спешна нужда държавата да ни подкрепи


Алармирахме за тежката ситуация на нашите митинги, тъй като цените на горивата са фактор, който въздейства върху всяка една стока и услуга в страната ни и на всеки един български жител. Това заяви в " Денят стартира " по БНТ председателят на Конфедерацията на автобусните превозвачи Магдалена Милтенова.

Изключително обезпокоително е, че метановото гориво е може би най-скъпото в целия Европейски Съюз. Това е непостижимо за българите, добави още тя и съобщи, че превозвачите имат спешна нужда от поддръжката на страната.

" Адмирираме това, което вицепремиерът и министър на транспорта г-н Алексиев прави сега за транспортния отрасъл, тъй като би трябвало с общи старания да се оправим, когато сме в някаква рецесия - икономическа, политическа, пандемията или каквато и да било друга. "

Милтенова добави, че за автобусните превозвачи е извънредно значимо да работят на налични цени и да обезпечат качествена услуга за популацията. 

" Тази зелена договорка би трябвало да може да бъде подкрепена от страната и да бъдат планувани ограничения. В момента сметката за Зелената договорка, написана от Европейски Съюз, я заплащат българските жители и българските превозвачи ", добави тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР